17 januari 2023

Nood aan efficiënter patiëntencontact? Enter Solucall

post-afbeelding
Overspoeld door oproepen en berichten van patiënten? Verlies je zo patiënten en zelfs afspraken wel eens uit het oog? Een medisch telesecretariaat als partner, in combinatie met een online agenda en het platform Solucall, kan voor jou de rots in de branding zijn.

Als huisarts, tandarts, arts-specialist of paramedicus kan patiëntencontact voor veel bijkomende administratie en (telefoon)stress zorgen. Een receptionist of medisch secretaresse inschakelen is helaas niet haalbaar voor ieder medisch beroep. De focus is snel zoek met ontelbare berichten, oproepen, videoconsultaties en fysieke afspraken. Zo kan de werkdruk sterk stijgen. Het blijft echter belangrijk om bereikbaar te zijn voor patiënten. Een medisch telesecretariaat kan het verschil maken met behulp van Solucall. Onze medewerkers gebruiken Solucall Medical als communicatietool tussen jou en Solutel. Zo blijf je continu op de hoogte over ieder contact met patiënten, zonder zelf in de frontlinie te staan.

Solucall Medical voor efficiënt patiëntencontact

Na 2 jaar ontwikkeling en uitvoerig testen, kwam Solutel met Solucall op de markt. Een efficiënt en gebruiksvriendelijk platform om informatie over patiëntencontact uit te wisselen met medische beroepen. Met Solucall beschikken klanten over één platform met alle statistieken over de communicatie met je patiënten, zowel op een computer als op een smartphone. Zo kan je ervoor kiezen om ook op huisbezoek pushberichten te ontvangen over contact met patiënten.

Solutel medewerkster verzorgt het patiëntencontact van een medische klant via haar headset

Koppeling met jouw agenda

Het Solucall-platform kan gekoppeld worden aan jouw online agenda voor een naadloze overgang tussen patiëntencontact en afsprakenbeheer. Zo verloopt de communicatie vlot in twee richtingen en blijft jouw planning steeds actueel. Synchroniseer snel en eenvoudig met agendaomgevingen als Introlution en MYA.

Een gedetailleerd overzicht van al jouw patiëntencontact

Met het Solucall-platform krijg je in één oogwenk een gedetailleerd overzicht van jouw patiëntencontact. Onze medewerkers verzamelen er alle info over de communicatie met patiënten. Met de historiek kan je makkelijk filteren per patiënt, datum, tijdsduur, kanaal, type contact en status. Solucall maakt automatisch een logboek van ieder telefoontje, berichtje, E-mail…, zonder dat je afzonderlijk alle gegevens hoeft te noteren. Kortom: een enorme tijdswinst.

Vraag een demo aan

Al meer dan 15 jaar specialiseert Solutel zich als medisch telesecretariaat in telefonische ondersteuning voor medische beroepen. Onze medewerkers beschikken over uitgebreide ervaring om jouw patiënten vriendelijk en efficiënt verder te helpen, met een tariefplan op maat.

Benieuwd welke invloed Solucall heeft op jouw patiëntencontact?  Vraag een demo aan en ondervind aan de levende lijve wat Solutel kan betekenen voor jouw dagelijkse werking.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024