Samenwerken
met Solutel?

Stappen-plan
Stap 01
Kennismaking en
intakegesprek
Wat zijn jouw bezorgdheden op vlak van communicatie met je klanten of patiënten? Vertel ons alles over de dagelijkse gang van zaken binnen jouw bedrijf of praktijk en vuur ook gerust al jouw vragen op ons af.
Stap 02
Gedetailleerd
draaiboek
Slaan we de handen in elkaar? Fijn! Dan gaan we nu een draaiboek op maat opstellen, dat als leidraad zal dienen voor onze medewerkers. Op basis hiervan kunnen ze met elk scenario binnen jouw bedrijf of praktijk aan de slag.
Stap 03
Koppeling jouw
geliefde software
Medisch professional?
Bij Solutel koppelen we - indien gewenst - al onze diensten aan jouw eigen online agenda. Alle informatie over jouw oproepen en berichten lees je dus rechtstreeks binnen jouw vertrouwde agendaomgeving
Bedrijf?
Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers rechtstreeks en efficiënt aan de slag kunnen met jouw bedrijfseigen (cloud)software en/of CRM-pakket. Er komt dus geen dure, extra software bij kijken.
Stap 04
Rechtstreekse lijn
met ons team
Eens alle systemen vertrekkensklaar zijn, kan onze samenwerking echt van start gaan. Wij volgen de gemaakte afspraken nauwgezet op. In geval van vragen kan je snel bij ons terecht. Wens je de telefoon door te schakelen naar ons? Via een simpele druk op de toets springen we voor je in.
Stap 05
Altijd en overal
overzicht
Met Solucall beschik je over een centraal online beheerplatform. Hier vind je een compleet GDPR-proof overzicht terug van alle voorbije oproepen en berichten.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.

Solucall, ons eigen online platform

Solucall is een online platform dat we zelf ontwikkelden. Alle info over iedere oproep, mail of bericht verzamelen we – volledig GDPR-proof – in een persoonlijke klantenomgeving. Daarnaast maakt het platform het mogelijk om eenvoudig contactnames op te volgen of deze naar eigen collega’s of naar Solutel-medewerkers te delegeren.

Het doel van Solucall: nooit nog een contactname verloren laten gaan in de toekomst. Dit platform is automatisch voor onze klanten beschikbaar vanaf de start van onze samenwerking, zowel via desktop als via de Solucall-app.

Solucall business

Alle lijnen leiden naar Solutel
Onze diensten

Medisch telesecretariaat
Bespaar tot 75% op de loonkosten van een secretariaatmedewerker en bouw meer overzicht in jouw dagelijkse workflow in. Wij zorgen voor rust in uw praktijk!
Meer info
Telefonisch onthaal voor bedrijven
Telefonisch onthaal op maat van jouw bedrijf: van startup tot grote, gevestigde kmo of multinational. Wij verbinden je klanten en/of partners met de juiste medewerkers door, eender waar ze zich bevinden.
Meer info
24/7 telefoonpermanentie voor bedrijven
Telefonische permanentie tijdens en na de kantooruren. Dag en nacht, week en weekend, voor bedrijven waar er gewoon altijd iemand bereikbaar dient te zijn.
Meer info
Omnichannel contactcenter
Rekenen jouw klanten erop dat jouw bedrijf overal bereikbaar is? Niet alleen telefonisch maar ook online en via social media? Wij beantwoorden hun vragen op een professionele manier, net alsof we een medewerker van jouw bedrijf zijn.
Meer info

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.

Vragen? Contacteer ons.

BE 0890 051 709
© Solutel 2024