Al jouw oproepen centraal op 1 plaats
Solucall online platform:

Solucall Medical is een online platform dat we zelf ontwikkelden met het oog op een optimale informatie-uitwisseling tussen Solutel en onze klanten. Het platform is automatisch voor je beschikbaar vanaf de start van onze samenwerking. Alle info over iedere unieke oproep, mail of bericht verzamelen we in je persoonlijke online omgeving, zodat geen enkele contactname met patiënten verloren gaat.

Solucall medical
Maximaal inzicht in jouw patiëntencommunicatie
Solucall online platform
Het Solucall Medical online platform logt elke oproep van en naar jouw patiënten en houdt deze oproepdetails – volledig GDPR-proof – op een overzichtelijke manier bij. Het is ook mogelijk om aantekeningen of opvolgnota’s bij bepaalde contactnames te plaatsen. Via tags kan je bovendien je oproepen eenvoudig indelen in verschillende categorieën om zo een nog beter overzicht over je patiëntencommunicatie te krijgen.
Vraag demo aan
Solucall + jouw online agenda = ultiem gebruiksgemak

Als huisarts, tandarts, arts-specialist of paramedicus ben je het intussen wellicht gewoon om het contact met je patiënten te beheren via je online agendaomgeving. Goed nieuws in dat geval! Ons Solucall online platform is perfect synchroniseerbaar met jouw online agenda.

Wanneer er een patiënt teruggebeld moet worden of wanneer onze medewerkers een vraag voor je hebben, krijg je dus rechtstreeks een bericht binnen in je eigen online agenda*.

* Reeds beschikbaar via Introlution en MYA

Samenwerken met Solutel
medisch telesecretariaat?
Stappen-plan

Stap 01
Kennismaking en
intakegesprek
Wat zijn jouw bezorgdheden op vlak van communicatie met je patiënten? Vertel ons alles over de dagelijkse gang van zaken binnen jouw praktijk en vuur ook gerust al jouw vragen op ons af.
Stap 02
Gedetailleerd 

draaiboek
Slaan we de handen in elkaar? Fijn! Dan gaan we nu een draaiboek op maat opstellen, dat als leidraad zal dienen voor onze medewerkers. Op basis hiervan kunnen ze met elk scenario binnen jouw praktijk aan de slag.
Stap 03
Koppeling met online
agenda
Ons medisch telesecretariaat koppelt al zijn diensten aan jouw eigen online agenda. Alle informatie over jouw oproepen en berichten lees je dus rechtstreeks binnen jouw vertrouwde agendaomgeving.
Stap 04
Rechtstreekse lijn met ons team
Eens alle systemen vertrekkensklaar zijn, kan onze samenwerking echt van start gaan. Wij volgen de gemaakte afspraken nauwgezet op. In geval van vragen kan je snel bij ons terecht. Wens je de telefoon door te schakelen naar ons? Via een simpele druk op de toets springen we voor je in.
Stap 05
Altijd en overal
overzicht
Met Solucall beschik je over een centraal beheerplatform. Hier vind je een compleet GDPR proof-overzicht terug van alle behandelde oproepen.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024