30 maart 2022

Loon medisch secretaresse: bespaar 75% met medisch telesecretariaat

post-afbeelding
Wat is de meest kostenefficiënte oplossing om uw telefoonverkeer te organiseren?

U kan niet langer zonder een telefonische buffer tussen u en uw patiënten. Maar wat is de meest kostenefficiënte oplossing om uw telefoonverkeer te organiseren? Betaalt u het loon van een medisch secretaresse? Met deze blog willen we u duidelijk maken dat het anders kan.

Onzekerheid vs. een permanente stem

De grote overeenkomst met een secretaresse en ons medisch telesecretariaat? Uw patiënt krijgt iemand aan de lijn die perfect op de hoogte is van uw gang van zaken . Het grote nadeel van een secretaresse – en zeker als u maar één persoon in dienst hebt – is dat u naar een andere oplossing op zoek moet als deze persoon op vakantie is of zich net ziek heeft gemeld.

Op ons medisch telesecretariaat daarentegen is er altijd iemand aanwezig die uw patiënt te woord staat. Bovendien garanderen we dagelijks 12,5 uur permanentie, tussen 7u30 en 20u.

Stevige besparing op loon medisch secretaresse

Hoeveel u voor die telefonisch permanentie betaalt? Slechts een fractie van het bedrag dat een medisch secretaresse u zou kosten. U zou een anderhalve fulltimer moeten aanwerven om de door ons beloofde permanentie te kunnen evenaren.

Bovendien zijn er tijdens een werkdag ook minder drukke momenten, waardoor de productiviteit en dus ook de kostenefficiëntie daalt. Gemiddeld betaalt u voor een medisch telesecretariaat daarom maar een kwart van wat u zou besteden aan het loon van een medisch secretaresse.

loon medisch secretaresse

Surplus aan flexibiliteit

Voor die scherpe prijs krijgt u bij Solutel heel wat flexibiliteit in de plaats. Hoe haalt u hier voordeel uit?

  • Er zit altijd iemand aan de andere kant van de lijn
  • U (de)activeert de doorschakeling wanneer u dat wenst, zonder verwittiging, met één druk op de knop
  • Continu, halftijds, een dag, een halve dag of slechts enkele uren per week doorschakelen? U bepaalt
  • We factureren hoofdzakelijk op basis van het aantal oproepen dat er behandeld zijn

Wij bieden u een voorstel op maat

Klaar om te proeven van de wonderen van ons medisch telesecretariaat? Contacteer ons voor meer info en we werken met plezier een voorstel op maat uit. Maak hier alvast kennis met ons ervaren team.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024