12 november 2020

Tarieven medisch telesecretariaat: bouw uw pakket naar wens uit

post-afbeelding
Wij bieden u een tariefplan op maat aan. Ontdek de tarieven voor ons medisch telesecretariaat.

Bent u als (huis)arts, paramedicus of tandarts op zoek naar een telesecretariaat dat uw telefonische permanentie mee helpt dragen? Wij bieden u een tariefplan op maat aan. Ontdek hieronder de tarieven voor ons medisch telesecretariaat.

Medical: één basistarief

Wenst u met ons gedreven en ervaren team samen te werken, dan valt u onder het basistariefplan Medical. Wat houdt dit voor u in?

  • Telefonische permanentie: op weekdagen van 7u30 tot 20u en op zaterdagen van 8u tot 13u
  • U schakelt naar ons door wanneer u dat wenst, via één simpele druk op de knop

Kies uw aantal oproepen

Voor dit basistarief betaalt u maandelijks 135 euro, inclusief btw en inclusief 50 behandelde oproepen.

Naargelang de grootte van uw telefonisch verkeer kunt u uw basispakket uitbreiden naar 100, 200, 400 of zelfs meer behandelde oproepen. De tarieven evolueren mee naargelang de grootte van het pakket.

Bespaar 75% op een fulltime receptionist

Met deze tarieven komt u niet eens in de buurt van wat u normaliter zou betalen aan loonkosten voor een fulltime secretariaatsmedewerker. In totaal bespaart u maar liefst 75% door te kiezen voor Solutel.

Bovendien genieten uw klanten steeds dezelfde vriendelijke en professionele service. Alsof we zelf dagelijks in uw praktijk zitten. Dit garanderen we door in nauw overleg een gedetailleerd draaiboek op maat op te stellen.

Huisarts? Dan wacht mogelijk een terugbetaling

Dankzij Impulseo III heeft u als huisarts wellicht recht op een gedeeltelijke terugbetaling bij het inschakelen van een medisch telesecretariaat zoals Solutel. Naargelang u als individueel huisarts actief bent of binnen een huisartsengroepering werkt, variëren deze bedragen. Lees er alles over in deze blog.

Wij starten als partner uw dossier graag voor u op en nemen ook de verdere opvolging voor onze rekening.

Meer weten over de tarieven van ons medisch telesecretariaat?

Wenst u graag meer te weten over een mogelijke samenwerking? De (digitale) deuren van onze kantoren in Hasselt staan wagenwijd voor u open. Wij maken graag tijd vrij om elkaar te leren kennen. Mail ons via ons contactformulier of bel ons op het nummer 0800 206 06.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024