26 mei 2020

Telesecretariaat voor artsen: meer dan een extra stem

post-afbeelding
Als telesecretariaat voor artsen zijn we al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in het behandelen van patiëntenoproepen en het beheren van medische agenda’s.

Als telesecretariaat voor artsen zijn we al meer dan tien jaar gespecialiseerd in het behandelen van patiëntenoproepen en het beheren van medische agenda’s. Wij beloven u dan ook een samenwerking op financiële en op mensenmaat.

Klein team met een enorm bereik 

Telefonisch communiceren met patiënten vraagt naast een structurele aanpak ook situationeel inzicht, ervaring en empathisch vermogen van de persoon aan de andere kant van de lijn.

Doorheen de jaren hebben we daarom een relatief klein, maar superefficiënt team uitgebouwd dat niet alleen zeer hoog scoort op vlak van professionalisme, maar ook op vlak van menselijkheid. De patiënt aan de andere kant van de lijn heeft zo snel mogelijk hulp nodig, wij van Solutel zorgen dat uw patiënt ook snel en accuraat die hulp krijgt.

Lees ook de blog met collega Jolanda: “Een opgeluchte patiënt went nooit”

Wij werken volgens uw regels

Of u nu huisarts, tandarts, specialist, paramedicus… bent, u heeft uw eigen unieke manier van werken. Samen gaan we op zoek naar een workflow die u maximaal comfort oplevert, zonder dat u het gevoel heeft dat u de voeling met uw patiënten verliest.

Hoe we dit organiseren? We bestuderen uw dagelijkse werking tot in de puntjes en verzamelen alle info in een digitaal script op maat. Bij elke binnenkomende oproep van uw patiënten weten onze telefonisten stap per stap wat ze moeten doen.

Lees ook de blog met collega John: “Wij zijn perfect ingespeeld op onze klanten”

telesecretariaat voor artsen

Volledige permanentie aan een scherp tarief

Vanaf  139 euro per maand beantwoorden we uw oproepen en beheren we uw agenda. En dit van maandag tot vrijdag van 7u30 tot 20u en op zaterdag van 8u tot 13u. Uitgezonderd op wettelijke feestdagen. Een besparing van maar liefst 75% in vergelijking met het loon van een medisch administratief bediende. Bovendien hoeft u zich geen zorgen meer te maken over jaarlijkse verlofperiodes of onverwachte absenties.

De agenda’s van Introlution, Doctena, Progenda, MYA, Doclr, Caldr, Doctoranytime, Medici, Dentalbridge… Voor ons hebben ze geen geheimen. Heeft u nog geen online agenda? Dan adviseren en begeleiden we u graag richting de meest geschikte keuze voor uw bedrijf.

Wat kan ons telesecretariaat voor artsen voor u betekenen?

Zoals iedere arts zijn eigen werkwijze heeft, geldt voor ons team net hetzelfde. Daarom willen we graag een eerste, vrijblijvende, ontmoeting organiseren. Zodat u perfect weet hoe we werken en we u na afloop een interessant aanbod op maat kunnen doen. Horen we elkaar snel? Contacteer ons hier.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024