31 mei 2023

Online afspraken plannen met Introlution

post-afbeelding
Als arts of medisch professional is het belangrijk om een efficiënt en georganiseerd systeem te hebben voor het plannen van afspraken. Solutel maakt hier een koud kunstje van, samen met online afsprakenbeheer via Introlution.

Minder tijd besteden aan administratie en meer aan patiëntenzorg. Het is een droom die werkelijkheid wordt wanneer je als medisch professional de juiste tools inzet. Maak je al gebruik van online afsprakenbeheer via Introlution? Een medisch telesecretariaat kan jouw proces nog verder stroomlijnen en jouw efficiëntie verhogen.

Online afsprakenbeheer: een wereld van verschil

Handmatig afspraken plannen, verplaatsen, annuleren, inkorten, opvolgen, enz. Het is een tijdrovende puzzel die veel energie kost. Kostbare energie die veel beter kan besteed worden. Ook voor patiënten is dit vaak geen aangenaam proces. Niet iedere medische professional heeft een medewerker die zich voltijds kan focussen op deze planning. Dit kan zorgen voor lange wachttijden en frustraties bij patiënten.

Een eenvoudigere en efficiëntere oplossing is een online agenda via Introlution. Patiënten kunnen via de website van je praktijk, de app of via een telesecretariaat hun afspraak plannen. Als arts kan je deze afspraken makkelijk opvolgen.

Solutel beheert afspraken voor de medische sector via Introlution

Dé online agenda voor de medische sector

Introlution biedt een budgetvriendelijk platform om afspraken te beheren. Het stelt medische professionals in staat om afspraken te plannen, te wijzigen en te annuleren, thuis of in de praktijk. Bovendien kunnen patiënten automatische herinneringen ontvangen voor hun afspraak, waardoor er minder no-shows zijn.

Dubbele winst met een medisch telesecretariaat

Een online agenda komt volledig tot zijn recht in de handen van een medisch telesecretariaat. Solutel heeft veel ervaring met Introlution, waardoor een samenwerking zeer vlot verloopt. Ook ons eigen platform Solucall Medical is volledig integreerbaar met Introlution. Wanneer wij als telesecretariaat gesprekken aannemen en afspraken plannen en beheren, volgt u dit als arts eenvoudig op via Solucall en Introlution.

Werk je samen met Solutel, dan worden je patiënten steeds snel en vriendelijk geholpen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in patiëntencommunicatie. Je kiest zelf wanneer wij het overnemen. Jij volgt al het contact met patiënten op via Solucall. Je patiënten zullen je dankbaar zijn.

Samen op weg naar beter telefoonverkeer?

Heb je nog bezorgdheden over de communicatie met je patiënten? We denken graag met je mee. Werk je samen met ons, dan win je meer dan 15 jaar ervaring met medische communicatie, aan een competitieve prijs. Maak een afspraak voor meer informatie.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024