26 augustus 2019

Introlution afsprakenbeheer: user friendly voor u en uw patiënten

post-afbeelding
Introlution is op alle vlakken een absolute crowd pleaser. En dat is meer dan terecht. Meer weten over deze 100% Belgische online agenda?

Als drukbezette arts vindt u het hoog tijd om uw afsprakenbeheer te professionaliseren. U wil niet alleen flexibeler communiceren met uw patiënten en uw secretaresse. U wenst uw communicatie ook op maat en tegen een mooie prijs uit te bouwen. Introlution is op al deze vlakken een absolute crowd pleaser. En dat is meer dan terecht.

Super support voor arts én patiënt

Introlution is een 100% Belgische applicatie met aan het roer twee zaakvoerders die nog helemaal zelf instaan voor het commerciële en supportverhaal. Dit merk je ook duidelijk aan hun flexibele dienstverlening. In geval van vragen of problemen spelen ze enorm kort op de bal. Zowel voor de arts als voor de patiënt.

Veel functionaliteit voor een kleine prijs

Voor een beperkte investering krijgen u en uw patiënten een resem interessante toepassingen in de plaats. Wat zit er zoal in het basispakket?

  • Een domeinnaam
  • Een volledig functionele website
  • Vijf e-mailadressen
  • Online afspraken boeken via desktop, smartphone, tablet of app.
  • Agenda in drie talen (NL, FR, ENG)

Introlution: één platform voor alles

Los van deze basisfunctionaliteiten hebt u nog heel wat uitbreidingsmogelijkheden binnen het platform. Koppel bijvoorbeeld uw online agenda met de elektronische medische dossiers van uw patiënten of met uw persoonlijke Google-agenda.

Daarnaast is het perfect mogelijk om de software te synchroniseren met een cloudgebaseerde telefooncentrale. Zo beheert u zowel uw online afspraken als uw telefonische oproepen en doorschakelingen via Introlution. Krijgt u bijvoorbeeld een oproep binnen? Dan krijgt u meteen te zien welke patiënt u belt.

Volledig aanpasbaar op uw maat

U kent het Introlution-verhaal al een beetje beter. Maar er valt veel meer te ontdekken. Wilt u graag bespreken hoe deze software uw dagelijks professioneel leven vergemakkelijkt? Of bent u ook benieuwd naar onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en we zitten snel samen.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024