28 maart 2023

Medische afspraken beheren met een medisch telesecretariaat

post-afbeelding
Als arts of medisch specialist ligt jouw focus op hoogwaardige zorgverlening voor jouw patiënten. Jouw tijd is daarom enorm kostbaar.

Het beheren van medische afspraken is een tijdrovende taak waarvoor je kostbare uren moet opofferen. Gelukkig kan je afsprakenbeheer eenvoudig uitbesteden aan een medisch telesecretariaat. Bij Solutel hanteren we een flexibele aanpak op maat van jouw werkwijze.

Efficiënter afsprakenbeheer

Een medisch telesecretariaat maakt jouw afsprakenbeheer efficiënter. Wij hebben ervaring in verschillende medische velden en met alle gangbare medische online agenda’s. We weten waarover patiënten spreken en werken vlot met iedere tool voor afsprakenbeheer. Dit vermindert de kans op menselijke fouten. Daarnaast vermijden we het risico op dubbele boekingen.

Een investering in kwalitatieve zorgverlening

Het uitbesteden van medisch afsprakenbeheer kan een arts of medisch specialist kosten besparen. Een telesecretariaat beschikt over de middelen en expertise om het proces van jouw afsprakenbeheer te optimaliseren. Zo beperken we administratieve kosten en verhogen we de productiviteit. De meerkost verdien je onmiddellijk terug in tijdwinst.

Wanneer je afsprakenbeheer uitbesteedt aan een medisch telesecretariaat, hoef je je geen zorgen te maken over het inhuren van extra personeel. Onervaren personeel kost tijd om op te leiden. Ervaren personeel is duurder in loonkost. Een medisch telesecretariaat heeft de nodige ervaring zonder de hoge kosten.

Drukke wachtzaal door hoge vraag naar medische afspraken

Flexibiliteit in drukke periodes

Ook bij plots toenemende werkdruk, is het handig om terug te vallen op een medisch telesecretariaat. Dit geeft je de flexibiliteit om jouw praktijk te runnen zoals jij dat wilt, terwijl je er zeker van bent dat het afsprakenbeheer in goede handen is.

Kies voor de beste patiëntenzorg

Kortom, Solutel helpt medische klanten om hun werk efficiënter te maken, kosten te besparen, de patiëntenzorg te verbeteren en het afsprakenbeheer flexibeler te maken. Een heleboel voordelen, allemaal zodat jij je kan concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg aan jouw patiënten.

Neem contact op en vertel ons hoe je jouw agenda beheert. Dan zoeken we samen naar een oplossing op maat.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024