09 december 2019

Doctena Sanmax afsprakenbeheer: deze online agenda past zich aan ù aan

post-afbeelding
Met Doctena Sanmax afsprakenbeheer hebt u altijd en overal toegang tot uw online agenda. Verlicht uw werkdruk en zorg voor gemoedsrust bij uw patiënten.

U weet hoe belangrijk het is om organisatie te brengen in uw afspraken met uw patiënten. Met Doctena Sanmax afsprakenbeheer heeft u altijd en overal toegang tot uw online agenda. Verlicht uw werkdruk en zorg voor gemoedsrust bij uw patiënten.

Nood aan tijd?

Telefoongerinkel, knipperende lampjes, geklop op de deur. Wij begrijpen dat u als (tand)arts best wat moeite moet doen om het overzicht te bewaren. Over uw patiënten, maar ook over uw financiële totaalplaatje. En dat de tijd u niet altijd gunstig gezind is.

Nieuwe week, nieuwe noden

Eén van de grootste voordelen van Doctena Sanmax afsprakenbeheer? U bent aan zet. De online agenda volgt uw ritme. Maak heel eenvoudig nieuwe weekschema’s aan, laad ze snel in en bewaar ze eventueel voor een volgende keer. U wint aan flexibiliteit, uw klanten aan duidelijkheid. Zij krijgen een melding via e-mail of sms.

Ook toegankelijk buiten uw praktijk

De online agenda van Doctena Sanmax is helemaal op maat van de 21e eeuw. Overal toegankelijk, op elk toestel perfect lees- en werkbaar. Bovendien synchroniseert de online agenda met de meeste elektronische medische dossiers op de markt. Uw patiënten zijn altijd dichtbij.

Altijd en overal gemoedsrust? Schakel Solutel in

Het beheren van uw online agenda is slechts een deel van de workload. Wat met uw telefoonverkeer? Met de vele oproepen van patiënten of leveranciers? Dankzij de nauwe samenwerking tussen Solutel en Doctena Sanmax afsprakenbeheer nemen we alle communicatie professioneel uit handen. U beschikt trouwens op elk moment over een directe lijn voor technische ondersteuning als u vragen hebt over uw agenda. En dat aan scherpe tarieven.

Doctena Sanmax afsprakenbeheer: blijf maximaal vindbaar

Interessant om te weten. Doctena en Sanmax vormen pas sinds kort één centraal platform. Met gebundelde krachten bieden ze een totaalpakket aan voor u als (tand)arts. Aan de ene kant een enorme database van artsen en zorgprofessionals, die uw vindbaarheid bij nieuwe patiënten verhoogt. Maar ook een enorm praktisch agendaplatform, met alle moderne functionaliteiten, die uw werk drastisch verlichten.

Hoe maken we voor u het verschil?

Wij weten als geen ander hoe we u maximaal ontzorgen en u hiermee fors bespaart. Bovendien kan u op beide oren slapen, want ons team is perfect op elke situatie voorbereid. Stel uw vraag via ons contactformulier of op ons gratis nummer 0800 206 06. We gaan meteen voor u aan de slag.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024