26 november 2019

Telesecretariaat tarieven: drie formules op het tempo van uw bedrijf

post-afbeelding
Voor bedrijven hanteren we drie verschillende formules van telesecretariaat tarieven, afhankelijk van uw specifieke noden. 

Bent u overtuigd dat een telesecretariaat dé oplossing is voor een efficiëntere telefoonbeantwoording van uw oproepen? Voor bedrijven hanteren we drie verschillende formules van telesecretariaat tarieven, afhankelijk van uw specifieke noden. 

Telesecretariaat tarieven zonder verrassingen

Bij Solutel hanteren we een vaste maandelijkse kost aangevuld met een prijs per oproep. Los daarvan hebt u de keuze tussen drie verschillende formules. De kost van dit abonnement loopt op naarmate u langere telefoonpermanentie wenst.

  • Van maandag tot vrijdag, tussen 8u en 18u: vanaf 100 euro per maand, exclusief btw
  • Van maandag tot vrijdag tussen 8u en 20u en zaterdag van 8u tot 13u: vanaf 120 euro per maand, exclusief btw
  • 24/7 permanentie: vanaf 276 euro per maand, exclusief btw

Tijdens deze permanentiemomenten bent u niet aan ons vastgeketend. U kan naar ons doorschakelen wanneer u dat wenst. Dit gebeurt met een eenvoudige druk op uw telefoontoestel. Geen andere vorm van verwittiging nodig. U behoudt alle flexibiliteit.

Lees ook: Een sterke telefoondienst straalt meteen af op uw bedrijf

Nood aan extra functies?

Wenst u bovenop uw telefoonbeantwoording beroep te doen op Solutel voor het doorverbinden van uw klanten of het versturen van sms’en? Ook daar hebben we de gepaste oplossingen voor in huis. U kan uw berichten zelfs in real time raadplegen via onze unieke Solucall-app.

telesecretariaat tarieven

Maandelijks opzegbaar

Hebt u slechts tijdelijk nood aan een telesecretariaat? Op maand- of zelfs op weekbasis? U bent bijvoorbeeld een tijdje onderbemand door ziekte of verlofperiodes? In dat geval komen er bij ons geen kleine lettertjes aan te pas. U bent vrij om uw abonnement op elk einde van de maand stop te zetten. Terug activeren? Ook dat kan uiteraard op elk moment.

Wij volgen elke stap van uw plan

Wat er ook gebeurt, u bepaalt het stappenplan. Volstaat het dat we enkel dispatchen of boodschappen noteren van uw klanten? Of moeten we ook optreden als problem solver en meer technische vragen beantwoorden en eventueel doorspelen aan een technieker van dienst? Samen stellen we een script op maat op, zodat onze teamleden op elke klantenvraag een gericht antwoord kunnen bieden.

Telesecretariaat kiezen? Kies niet alleen voor onze tarieven

Kies vooral onze manier van werken. Want bij Solutel nemen we de tijd om uw bedrijf te leren kennen. Dit komt niet alleen ten goede van uw efficiëntie, maar ook van de relatie met uw klanten. Graag meer concrete info over onze tarieven voor telesecretariaat? Neem snel contact met ons op en we helpen u meteen verder.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024