19 april 2022

Een sterke telefoondienst zegt meer over je bedrijf dan je denkt

post-afbeelding
Met onze professionele telefoondienst hijsen onze medewerkers zich in jouw bedrijfsoutfit, zonder dat de persoon aan de andere kant van de lijn er ook maar iets van merkt.

It’s all about the image. Het imago van een bedrijf wordt voor een groot deel mee bepaald door de eerste stem die een klant of zakenpartner er aan de lijn krijgt. Bij Solutel zorgen we ervoor dat de eerste indruk meteen pal erop is. Met onze professionele telefoondienst hijsen onze medewerkers zich in jouw bedrijfsoutfit, zonder dat de persoon aan de andere kant van de lijn er ook maar iets van merkt.

Telefoondienst voor lokale start-ups tot internationale bedrijven

Bij Solutel beschik je over een team van bijna 20 professionals die zich op elke communicatieflow kunnen enten.

B2B of B2C, vrij beroep of productiebedrijf, start-up in groei of grote speler met verschillende vestigingen in binnen- en/of buitenland… Wij garanderen een meertalige telefoondienst die vertrouwd aanvoelt voor jouw bellende klanten en stakeholders.

Jij bepaalt de uren…

Elk bedrijf heeft zijn eigen manier van werken. Een advocaat schippert voortdurend tussen kantoor, rechtbank en cliënt en heeft nood aan een flexibele en zeer individuele opvolging.

Voor een bouwbedrijf of vastgoedmakelaar is het dan weer kwestie van bereikbaar te zijn op de momenten waarop hun klanten net de tijd hebben, met name tijdens de avonden en weekends.

Met onze telefoondienst garanderen we een telefonisch onthaal op maat en dat vanaf 100 euro per maand (excl. btw). Jij bepaalt op welke momenten wij stand-by staan en schakelt het telefoonverkeer door wanneer je dat wenst. Ook in het weekend en na de traditionele werkuren.

telefoondienst

… wij waken over de kwaliteit

Of er nog parking vrij is voor de deur van jouw zaak of bedrijf, dat kunnen we helaas niet bevestigen aan de persoon aan de andere kant van de lijn. Maar de andere 99% van de vragen weten we wél perfect te beantwoorden.

In 3 stappen zetten we onze samenwerking in gang en weten onze medewerkers perfect hoe ze jouw bellers op de gepaste wijze te woord dienen te staan. Als onze partner ben je zeker van:

  • Een flexibele samenwerking op maat en àltijd iemand aan de lijn
  • Een vlotte communicatie in 3 talen: Nederlands, Frans en Engels
  • Een volledig overzicht en details van iedere oproep via jouw persoonlijke Solucall-omgeving (ook beschikbaar via app)
  • Een directe lijn met ons team

Lees ook: Wat met je digitale communicatie? Ontdek ons customer care center

Op zoek naar een telefoondienst die jouw bedrijf ook helpt groeien?

Bij Solutel kijken we verder dan de pure telefoonbeantwoording. Het is namelijk ons doel om een zo sterk mogelijk imago voor jouw bedrijf te creëren. We nodigen je dan ook uit om vrijblijvend met ons rond de tafel te komen zitten, zodat we jouw bedrijf meteen beter kunnen leren kennen en zodat we meteen meer kunnen vertellen over onze manier van werken.

Kom je eens bij ons op de koffie? Maak hier je afspraak en wij doen de rest. Tot binnenkort?

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024