05 september 2022

Incassobureau Trivion: “Solutel is voor ons de ideale partner”

post-afbeelding
“Solutel is voor ons een ideale partner omdat ze verder denken dan enkel het telesecretariaat.” aldus Jürgen Vogels, bedrijfsleider en oprichter van incassobureau Trivion.

Incassobureau Trivion uit Vosselaar vond in Solutel de ideale communicatiepartner. Klanten van Trivion worden in samenwerking met Solutel altijd verder geholpen, ook wanneer iedere dossierbeheerder bezet is. Via het Solucall Business platform kan de dossierbeheerder daarna ieder contact met de klant raadplegen en opvolgen. “Als de trend zich zo verderzet, zal Trivion de samenwerking met Solutel zeker verder uitbreiden.”

Trivion is als incassobureau zowel in België als in het buitenland actief. Bedrijven kunnen bij Trivion terecht voor minnelijke en juridische incasso, maar ook voor debiteurenbeheer en factoring. Als incassobureau beseft Trivion dat het loont om bepaalde activiteiten uit te besteden. Wanneer alle dossierbeheerders van Trivion bezet zijn, neemt Solutel de communicatie over. De samenwerking met Solutel is hierdoor een slimme investering in klanttevredenheid en levert tijdsbesparing op.

Incassobureau Trivion

“Solutel volgt onze flow”

Na een kennismaking en intakegesprek goot Solutel de flow van Trivion in een gedetailleerd draaiboek. Aan de hand van het draaiboek kunnen de medewerkers van Solutel ieder scenario behandelen. “Solutel is zeer flexibel. Ze passen zich gemakkelijk aan we zijn geen nummer. Solutel is continu in vooruitgang.” bevestigt Jürgen.

Solucall Business

“Solucall Business is zeer gebruiksvriendelijk”

Via het Solucall Business platform heeft Trivion inzicht in iedere contactname. Solucall is een online beheerplatform ontwikkeld door Solutel. Zowel de communicatie met de klant als de communicatie tussen Trivion en Solutel worden via Solucall volledig GDPR-proof gecentraliseerd.

Bekijk ook de video met Hans van Zuuvr.

Op zoek naar jouw ideale communicatiepartner?

Uitbesteding van de telefoondienst, agendabeheer of contactnames via Whatsapp of Messenger  beheren, voor al deze diensten kan je bij Solutel terecht. We bieden formules aan voor bedrijven aan competitieve tarieven die al starten vanaf 100 euro per maand.

Interesse? Neem contact op voor de antwoorden op jouw vragen, of maak rechtstreeks een afspraak.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024