01 oktober 2021

Wij gooien ons lijntje uit!

post-afbeelding
We zijn op zoek naar fijne mensen met liefde voor het telefoongesprek. Krijgen we jouw stem?

Bij Solutel zijn we op zoek naar fijne mensen met liefde voor het telefoongesprek. Mensen die respect en vriendelijkheid vooropstellen, zowel op maandagochtend als op vrijdagnamiddag. Die geduld kunnen opbrengen, maar ook weten wanneer ze een versnelling hoger moeten schakelen.

Bij Solutel ben je meer dan een stem. Hier is het belangrijk hoé je een boodschap overbrengt naar de klanten van onze klanten.

Natuurlijk wil iedereen aan de andere kant van de lijn zo snel mogelijk geholpen worden. Een dokters- of tandartspatiënt vraagt net dat tikkeltje extra begrip en geruststelling. Een jarenlange, trouwe commerciële klant verwacht dat we hem hartelijk te woord staan.

Jij bent een schakelaar

Net zoals al je toekomstige collega’s ben jij iemand die alle scenario’s aankan. Die moeiteloos schakelt tussen tandarts en advocatenkantoor, tussen huisdokter en bouwbedrijf. En die even moeiteloos de overgang maakt naar het Nederlands, Frans en het Engels.

Corporate of medisch: jij vindt het net spannend dat je niet weet wie je dadelijk aan de lijn zal krijgen. Want voor jou draait het om mensen zo snel en zo efficiënt mogelijk verder te helpen in hun dag.

Wij zijn een (steeds) grote(re) familie

Maar Solutel is vooral één groep van vrollega’s. Een hechte, familiale groep die graag lacht, elkaar uit de nood helpt en achteraf de successen ook samen viert. Ondanks onze sterke groei de afgelopen jaren weten we perfect waar dat succes vandaan komt. Kwaliteit is voor ons het gevolg van sterk teamwork. We doen er dan ook alles aan om je als toekomstig teamlid zo goed mogelijk te doen voelen:

  • Een opleidingstraject met een Solutel-peter of -meter
  • Een dagje thuiswerk per week
  • Fulltime (38u) of parttime
  • Een vlot bereikbaar kantoor
  • Afwisselende opdrachten
  • Een flexibele weekindeling
  • Fijne traktaties en teambuildings doorheen het jaar

En intussen blijven wij niet stilzitten. Om het leven van onze klanten, maar ook dat van onze medewerkers te vereenvoudigen, blijven we vernieuwen en onszelf verbeteren. Met onder meer moderne ondersteunende software, onze zelf ontwikkelde communicatie-app Solucall en samenwerkingen met de grootste online agendaplatformen in de markt hebben we alles in huis om onze intussen bekende Solutel-kwaliteit te blijven afleveren.

Hebben we jouw stem? Check alvast de vacatures op onze jobpagina!

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024