09 juni 2019

Telefoonbeantwoording: hoe wij letterlijk élk scenario afdekken

post-afbeelding
Wij laten niets aan het toeval over om uw telefoonbeantwoording perfect af te handelen. Ontdek hoe we dit bij Solutel doen.

Wat moet er gebeuren in geval van een dringende oproep? Wie mogen we rechtstreeks naar u doorschakelen en wie niet? Een punctuele telefoonbeantwoording is onmisbaar om uw werkdag te verlichten. Daarom laten we absoluut niets aan het toeval over. Onze ervaren telefonisten zijn voorbereid op elk mogelijk scenario.

Alles begint met een open gesprek

Ook al krijgt uw patiënt of klant een van onze telefonisten aan de lijn, u bepaalt stap voor stap wat zij moeten antwoorden. Aan de hand van een duidelijk intakegesprek en een uitgebreide vragenlijst leren we uw manier van werken kennen en stellen we samen een gedetailleerd script op.

Dat script vormt het kloppende hart van onze samenwerking en moet leiden tot een efficiënte workflow voor beide partijen. Deze procedure is volledig op maat en kunnen we op elk moment bijstellen of finetunen.

“Goeiemorgen, hoe kan ik u helpen?”

Van de eerste begroeting tot het afscheid: onze ervaren telefonisten weten dankzij het script perfect hoe ze elk telefoontje dienen af te handelen. Bovendien kunnen ze – gezien hun stevige ervaring – perfect het belang van elke oproep beoordelen. U kan zich dus ten volle en met een gerust gemoed concentreren op uw belangrijkste taken.

telefoonbeantwoording

Veel meer dan alleen telefoonbeantwoording

Onze flexibiliteit is onze grootste troef. Wij kunnen ons organiseren op elk type van telefoonbeantwoording. Daarbovenop bieden we nog tal van andere services aan, zoals:

De sleutel tot een succesvolle telefoonbeantwoording?

Dat zijn onze mensen. Doordat we met een relatief klein, maar ervaren en flexibel team werken, leren we op zeer korte termijn onze klanten en hun werkwijze kennen. Net daarom beheersen we elk script van elke klant tot in de puntjes. En kunnen we hen op de best mogelijke manier helpen.

Bent u geïnteresseerd in een sterke en betrouwbare telefoonbeantwoording? Of naar de rest van onze diensten? Wij luisteren graag naar wat u ons te vertellen heeft. Neem contact met ons op en u hoort snel van ons terug!

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024