17 februari 2020

Dat contact center in Hasselt? Het klopt wat ze zeggen over ons

post-afbeelding
Hasselt, hoofdstad van de smaak. Maar ook de gezellige thuis van Solutel, een contact center met persoonlijkheid, zoals het hoort.

Hasselt, hoofdstad van de smaak. Maar ook de gezellige thuis van Solutel, een team van een kleine twintig enthousiaste telefonisten. Met meer dan tien jaar ervaring op de teller weten we wat voor u telt: een professionele, maar tegelijkertijd warme en betrouwbare stem aan de andere kant van de lijn. Een contact center met persoonlijkheid, zoals het hoort.

Het gerucht doet de ronde dat…

Wel, eigenlijk, dat we heel ver gaan in onze klantenservice. Dat komt omdat we maar al te goed beseffen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Elk bedrijf heeft een uniek verhaal en dat vertaalt zich in een karakteristieke aanpak.

Als klant mag u zich daarom verwachten aan een samenwerking op maat, op een en dezelfde lijn. Ons aanbod is uitgebreid. Vanuit ons contact center in Hasselt beheren wij uw telefoonoproepen, afspraken, maar ook uw online en social contacten.

Lees ook: “Mijn telefoondienst uitbesteden deed mijn kantoor sneller groeien”

Wij haken in waar u dat wenst (op de goede manier)

Geraakt de klantendienst binnen uw bedrijf stilaan onderbemand? Komt u gegarandeerd in de problemen bij de eerstvolgende afwezigheid? Tijdelijk of permanent, op weekdagen of ook op zaterdagen? Bestellingen opnemen, uw helpdesk bemannen, medewerkers dispatchen, uw nieuwe klanten verwelkomen en opvolgen? U beslist, wij komen u tegemoet.

Hoe ons contact center verschilt van al de rest?

Wij werken met dedicated teams. En dat levert u drie grote voordelen op: een herkenbare werkwijze, een vertrouwde stem en een nauwkeurige opvolging van de cijfers achter alle contactmomenten.

U beschikt in de eerste plaats over een team dat uw dagelijkse manier van communiceren met uw klanten door en door onder de knie heeft. Doordat u een vast team naast u krijgt, voegt u bovendien meteen ook een pak persoonlijkheid toe aan de interactie met uw doelgroep. Bovendien houden we alle cijfers bij voor verdere analyse, zodat u uw contacten met uw klanten gericht blijft scherpstellen.

Klaar voor een bezoekje aan Hasselt?

Ons team is klaar om u te leren kennen. Bel of mail ons en wij nodigen u graag uit voor een verkennend gesprek aan de andere kant van de (digitale) lijn.

Lees ook de blog met onze collega John: “Wij zijn perfect ingespeeld op onze klanten”

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024