06 januari 2020

Afsprakenbeheer voor ziekenhuizen: focus 100% op uw patiënten

post-afbeelding
Wij garanderen een professioneel afsprakenbeheer voor ziekenhuizen: online en volgens uw eigen minutieuze regels.

Uw ziekenhuis besteedt veel tijd, mankracht en geld om binnenkomende oproepen te behandelen. Bij Solutel kunnen we een groot deel van die oproepen van u overnemen. Wij garanderen een professioneel afsprakenbeheer voor ziekenhuizen: online en volgens uw eigen minutieuze regels.

Behandel alleen nog opvolgafspraken

Wie beheert momenteel de afspraken op uw dienst? Iemand die zich uitsluitend hiermee bezighoudt? Iemand die nog een pak andere administratieve taken op zich neemt of de hele dag met de dokter meeloopt?

Hoe dan ook, u merkt dat de tijdsbesteding niet helemaal klopt en dat u allerminst kostenefficiënt werkt. Dat gevoel klopt, want in de praktijk vullen tien tot twintig fulltimers per ziekenhuisdienst hun werkuren niet efficiënt in.

Hebt u al eens gedacht aan extern afsprakenbeheer? Een team van getrainde telefonisten, klaar om de volledige agenda van uw dienst in goede banen te leiden. Exact volgens het boekje, zodat u zich nog enkel met opvolgafspraken dient bezig te houden.

Afsprakenbeheer voor ziekenhuizen: 1 team, 1 afgelijnde workflow

Bij Solutel bieden we onze professionele diensten op vlak van afsprakenbeheer niet enkel aan dokters, (tand)artsen en bedrijven aan. Ook voor ziekenhuizen zijn de voordelen enorm.

Continuïteit. Eén dedicated team staat tot uw dienst. Er is altijd continuïteit, u hoeft geen rekening meer te houden met zieke medewerkers of verlofperiodes. Samen leggen de we momenten vast waarop permanentie vereist is.

Kwaliteit. We bezoeken uw ziekenhuis en nemen de tijd om u te leren kennen. Wat zijn de specifieke wensen en eisen binnen uw ziekenhuis? De verschillende gevoeligheden op vlak van communicatie? Op basis van deze gesprekken stellen we een stappenplan op maat op.

Bijvoorbeeld: Wat is een dringende oproep en wat moet er in zo’n geval gebeuren? Moet de patiënt nuchter blijven bij een specifiek type van onderzoek of operatie? Het resultaat is een gedetailleerd script dat iedereen binnen ons dedicated team als leidraad gebruikt.

Gemak. Rest ons alleen nog het technische gedeelte. Kort samengevat: wij werken gewoon voort op uw software voor afsprakenbeheer. Een paar snelle koppelingen volstaan om meteen operationeel te zijn. Natuurlijk conform de strikte privacynormen.

Wat kunnen we voor u betekenen? Leer ons kennen

In tien jaar tijd zijn we bij Solutel uitgegroeid tot een ijzersterk team. Telefonische permanentie, online afsprakenbeheer, customer service… Wij zetten graag al onze kennis, ervaring en persoonlijkheid in om uw ziekenhuis beter te leren kennen. Wat kunnen we voor u doen? Contacteer ons online of bel ons op het gratis nummer 0800 206 06 en we laten u snel iets weten.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024