27 februari 2019

Wij zijn verhuisd!

post-afbeelding
We hebben een gebouw gekocht dat 6,5 keer groter is

Solutel verhuist van bedrijvencentrum Officenter naar de Grote Baan in Hasselt. Het telesecretariaat kocht daar de benedenverdieping van een appartementsgebouw. “Dit geeft ons de ruimte om verder te groeien”, aldus zaakvoerders Bea Vanbockryck en Winand Thys.

Solutel biedt telefoonpermanentie aan voor artsen en bedrijven. “Vooral in dat eerste segment zijn we sterk gegroeid”, zegt Winand Thys. “Sinds 2014 is er een tegemoetkoming voor praktijken die beroep doen op een telesecretariaat. Daardoor krijgen wij meer aanvragen binnen. Vroeger vooral van artsen die alleen werken, nu steeds vaker van grotere praktijken. Als back-up voor of aanvulling op hun secretaresse.”

Van 60 naar 400 vierkante meter
“Om die vraag bij te houden, moeten we kunnen groeien. We zijn op drie jaar tijd van zes naar zestien medewerkers gegaan. Waardoor we ons oude kantoor waren ontgroeid. De keuze viel op een pand op de Grote Baan, ook hier in Hasselt. Begin februari zijn we verhuisd. De maanden daarvoor lieten we alles verbouwen. Het resultaat is een nieuw ingericht kantoor van 400 vierkante meter. Die extra plaats is meer dan welkom, want dit jaar starten er drie nieuwe werknemers. En daar mogen er op korte termijn nog drie bijkomen.”

Eén miljoen euro omzet
Wat brengt de toekomst? “Toen we in 2007 begonnen, hadden we er voor getekend om nu tien man in dienst te hebben. Daar zitten we nu enkele verhuizingen later vlot over. De ambitie om verder te groeien, is er zeker. We streven ernaar om in 2020 de kaap van één miljoen euro omzet te ronden.”

Bron: Made in Limburg 26/2/2019

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024