18 februari 2021

We zijn erbij! De 1e Trends Gazellen-nominatie is binnen

post-afbeelding
Intussen zijn we al volop bezig om die nominatie ook volgend jaar op zak te steken.

Het ging snel in 2020. Heel snel. Met 48% meer omzet en 20% meer werkkrachten hebben we een uitzonderlijk jaar op alle vlakken achter de rug. Met als kers op de taart de mooie nominatie voor Trends Gazellen 2021 in de categorie ‘Kleine bedrijven’. Intussen zijn we al volop bezig om die nominatie ook volgend jaar op zak te steken.

De trend bevestigd

Drie criteria droegen bij tot onze allereerste Trends-nominatie: een snelle stijging in cashflow, in het aantal medewerkers en in onze toegevoegde waarde. En dat tussen 2015 en 2019. Een trend die we ook daarna bevestigden, want ondanks de Covid-19-problematiek hebben we allerminst geleden onder deze onzekere tijden.

De almaar groeiende vraag naar telefonische assistentie vanuit de huisartsenkringen vingen we als team perfect op. Bovendien bewezen we dat we onze kwaliteit van dienstverlening konden blijven garanderen: ook vanop het thuisfront hebben we duizenden mensen professioneel en met een warme stem opgevangen.

Meer opties voor klanten én werknemers

In 2021 gaan we nog een flinke stap verder. Vanaf 1 maart lanceren we onze virtuele klantenreceptie in combinatie met een smartphone-app.

Solucall wordt een online communicatieplatform waar zowel onze klanten als onze collega’s een centraal overzicht krijgen van alle inkomende en uitgaande oproepen en berichten. Zowel telefonisch, via mail, webchat of social media. Met als doel de kwaliteit van klantencommunicatie binnen bedrijven te verbeteren en te vereenvoudigen.

En ook intern blijven we openstaan voor vernieuwingen. Zo zal de mogelijkheid tot thuiswerk een prominentere rol gaan spelen binnen onze organisatie. Op deze manier willen we onze werknemers de kans bieden om een beter evenwicht te bewaren tussen hun werk- en hun privéleven.

Bedankt voor jullie vertrouwen

Artsen, paramedici, bedrijven, partners en natuurlijk onze eigen medewerkers: we willen jullie oprecht bedanken voor alle steun en vertrouwen van de afgelopen maanden en jaren. Deze nominatie geeft aan dat we flinke stappen vooruit blijven zetten en dat nauwe, langdurige klantenrelaties zeker nog bestaan.

Intussen kijken we al stiekem vooruit naar de uitreiking van de Trends Gazellen op 10 maart. Duimen jullie voor ons mee?

Vriendelijke groeten,

Winand en Bea

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024