10 april 2020

Prijs telesecretariaat: een maandelijks bedrag op maat van uw praktijk

post-afbeelding
De prijs van ons telesecretariaat per maand? Ontdek het hieronder!

139 euro per maand, inclusief btw. Dat is het starttarief dat we hanteren voor klanten die beroep op ons willen doen. De uiteindelijke maandelijkse prijs voor ons telesecretariaat berekenen we echter op maat van uw praktijk. Wat buiten kijf staat: u bespaart 75% ten opzichte van het loon van een medisch administratief bediende en krijgt er de dienstverlening van 1,5 FTE voor terug.

Prijs telesecretariaat: hoeveel oproepen krijgt u dagelijks binnen?

Het budget maken we op na een uitgebreide kennismaking. Hoe handelt u vandaag de contacten met uw patiënten af? Hoe ziet u dat precies in de toekomst? Samen bepalen we hoe uw toekomstige workflow het best tot zijn recht komt.

Op basis van deze onderlinge afspraken leggen we het maandelijkse tarief vast. De belangrijkste factor die de prijs beïnvloedt, is het aantal oproepen dat u dagelijks gemiddeld binnenkrijgt.

Wij zorgen er hoe dan ook voor dat uw investering optimaal rendeert. Onze expertise met tal van medische praktijken maakt dat we de meest kostenefficiënte inschatting voor u kunnen maken.

Permanentie op ieder moment, ook op vakantie

In ruil voor uw maandelijkse investering krijgt u gemoedsrust gedurende 12,5 uur per dag. Tussen 7u30 en 20u zit er altijd iemand van ons team klaar aan de andere kant van de lijn. Tijd die u helemaal aan uw patiënten in uw praktijk kan besteden.

Wij staan erop dat u als klant de volledige flexibiliteit behoudt. Wenst u even zelf uw oproepen te beantwoorden? Dan schakelt u de doorschakeling uit via een simpele druk op de knop. Ook wanneer u zelf even ertussenuit gaat, verzorgen we permanentie op maat.

Gemiddeld bespaart u 75% op de kosten die u zou besteden aan het loon van een medisch administratief bediende. Bovendien valt er nooit telefonische permanentie weg bij ziekte of tijdens verlofperiodes.

telesecretariaat prijs

Volledig afgestemd op uw workflow

Hoe wij bij Solutel het verschil maken? Wij nemen de tijd om u en uw praktijk volledig te leren kennen. Wij schrijven een scenario op maat uit, waardoor we in elke situatie kort op de bal kunnen spelen. Doordat we werken met een compact team, krijgt uw patiënt steeds een herkenbare, vriendelijke stem te horen.

Online agenda koppelen?

Bent u op zoek naar een online platform om uw afspraken beter te organiseren? Introlution, Doctena, Progenda, MYA, Doctoranytime, Doclr, Medici, Crossuite, Egeo, Mikrono… Wij kunnen tal van platformen koppelen aan uw telefonische permanentie. Hiervoor kunt u rekenen op ons onafhankelijk advies.

Samenwerken met ons telesecretariaat? Scherpe prijs én hoge kwaliteit!

Niet alleen vullen we uw telefonische permanentie op maat in, uw patiënten krijgen ook steeds een betrouwbare en professionele stem te horen aan de andere kant van de lijn. Dit aan een enorm concurrentiële prijs. Bovendien kan u als huisarts beroep doen op de Impulseo-subsidie vanuit de Vlaamse overheid.

Maar eerst willen we uw verhaal horen. Wat kunnen we voor u betekenen? Neem contact met ons op voor een verkennend gesprek en wij doen de rest.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024