26 mei 2020

Telesecretariaat in Limburg, in verbinding met de hele wereld

post-afbeelding
Als telesecretariaat in Limburg zijn we veel meer dan een lokale speler.

Als telesecretariaat in Limburg zijn we veel meer dan een lokale speler. Van waaruit u ook opereert, wij beheren met succes uw telefonische oproepen en online agenda. En dat in drie talen, ongeacht wie uw patiënt aan de lijn krijgt. Maar vooral, met een warme en professionele stem. Wij sommen de voordelen van een samenwerking met Solutel voor u op.

-75% loonkosten

Als praktijk in groei krijgt u de telefoonbeantwoording van uw patiënten niet meer gebolwerkt. Of u wenst uw tijdsindeling beter te organiseren.

Het inlijven van een administratief bediende kost u niet alleen veel geld, u blijft bovendien zitten met momenten waarop de lijn toch onvermijdelijk naar u wordt doorgeschakeld. Denk aan de namiddagen wanneer u op huisbezoek bent, aan vrije dagen of verlof van uw bediende.

Wij garanderen u tijdens de week permanentie gedurende 12,5 uur per dag (7u30 tot 20u) en ook op zaterdag blijven onze medewerkers bereikbaar tussen 8u en 13u. Voor het  starttarief van 139 euro per maand bieden we u het equivalent aan van een 1,5 fulltimer in ruil. Een geschatte besparing van zo’n 75%. Bovendien verliest u geen permanentie tijdens vakantieperiodes en ziekteverloven.

-70% no shows

Indien u onze telefonische permanentie koppelt met een (bestaande) online agenda – inclusief de koppeling met uw EMD’S – garanderen we u niet alleen een beter overzicht over uw dagelijkse planning.

Ook het aantal patiënten dat zijn afspraak niet nakomt, valt fors terug. Met maar liefst 70% om precies te zijn. Uw patiënt krijgt namelijk ook de keuze om een herinnering te ontvangen van zijn afspraak. Hetzij via mail, hetzij via sms.

Heeft u nog geen online agenda? In samenspraak overlopen we welke agenda het best voor u rendeert op korte en op lange termijn. De technische integratie, die is voor onze rekening. Wij zorgen dat alles snel en vlekkeloos werkt, zonder dat u er iets van merkt.

telesecretariaat in limburg

100% wederzijds vertrouwen

Vanuit ons telesecretariaat in Limburg beheert ons perfect op elkaar ingespeeld team de volledige communicatie met uw klanten. En dat in het Nederlands, Engels en Frans.

Wat moet, wat mag absoluut niet? Dat bespreken we gedetailleerd in onderling overleg en gieten we in een overzichtelijk stappenplan. Op deze manier weet elk teamlid perfect hoe hij elke oproep moet behandelen en wanneer hij u op de hoogte dient te brengen.

Samenwerken met ons telesecretariaat in Limburg?

Ongeacht onze uitvalsbasis, wij zijn klaar om met de hele wereld te connecteren. Hoe we precies werken? Dat vertellen onze klanten u met plezier. Lees zeker eens de blog met Lieve Dams van psychomedisch centrum Berkenwinning in Heusden-Zolder en Leuven.

Heeft u nog verdere vragen over onze manier van werken? Bekijk onze blogpagina of neem contact met ons op. We staan ook altijd open voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024