24 november 2023

Solutel – de helpende stem aan de andere kant van de lijn

post-afbeelding
Al meer dan 16 jaar is Solutel de vertrouwde en helpende stem aan de andere kant van de lijn voor medische professionals en bedrijven die nood hebben aan een telesecretariaat.

Solutel staat ze bij met telefonie en online communicatie. Waarom kiezen voor de medical en business diensten van Solutel?

1.  Dienstverlening op maat van de klant

Elke klant heeft zijn eigen noden. Voor elk bedrijf stemt Solutel de oplossingen individueel af. Na een kennismakingsgesprek werken wij een gedetailleerd draaiboek uit. Wij bemannen de gewenste communicatielijnen en maken een koppeling met de geliefde software van de klant. Wanneer alle lijntjes liggen, lijkt het of Solutel één van de eigen werknemers binnen het bedrijf van de klant is en dat 24 op 7, het heel jaar door.

2.  Ervaring

In 2007 werd Solutel boven het doopvont gehouden. Anno 2023 bestaat het team uit circa 20 getrainde medewerkers. Deze kennen het klappen van de zweep op het gebied van (tele)communicatie.

3.  Innovatie

Dat de wereld niet stilstaat, beseffen we maar al te goed. De medewerkers van Solutel weten heel goed waarmee ze bezig zijn, maar zijn ook nooit te beroerd om zich bij te scholen. Nieuwe communicatiekanalen en –technologieën omarmen we met veel liefde, zodat elke klant up-to-date blijft.

 

4.  Samenwerking

Kies je voor  Solutel dan weet je als klant dat je er nooit meer alleen voorstaat. Samen bouwt  Solutel met elke klant een persoonlijke band op. Je kiest dus niet enkel voor een dienstverlener, maar ook voor een partner die met dezelfde waarden samen met jouw bedrijf voor succes gaat.

5.  Betrouwbaarheid

Tot slot is integriteit een belangrijke hoeksteen binnen Solutel. De klant mag erop vertrouwen dat alle gegevens vertrouwelijk blijven. Verder zullen we altijd eerlijk en transparant zijn in onze communicatie richting de klant en diens klant.

 

Meer weten? Neem contact op met Solutel, onze lijnen staan altijd open!

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024