14 oktober 2019

Social media beheer uitbesteden: fulltime permanentie aan parttime kosten

post-afbeelding
Bij Solutel kan u niet alleen terecht voor professionele telefoonbeantwoording, maar kunt u ook uw social media beheer uitbesteden.

Websitechat, Messenger, Instagram, Facebook, Whatsapp… Bij Solutel kan u niet alleen terecht voor professionele telefoonbeantwoording, maar ook om uw social media beheer uit te besteden. Eén team voor al uw communicatie: tijd én budget gewonnen!

Ook social krijgt topprioriteit

Interactieve online communicatie is vandaag de dag onmisbaar geworden voor vele bedrijven. Bedrijven die customer support hoog in het vaandel dragen, zijn bereikbaarder dan ooit voor hun klanten. En meer dan vroeger verwacht die klant een snel antwoord op zijn vraag. Denk maar aan webshops of groothandels. Daarom geven wij aan onze online en social mediacommunicatie een even hoge prioriteit als aan telefoonbeantwoording.

Eén dedicated team voor uw bedrijf

Om die kwaliteit en snelheid van communicatie te garanderen, werken we bij Solutel met dedicated teams. We zetten een vast team in om uw communicatie met uw klanten in goede banen te leiden. Dit team leiden we specifiek op om uw dossier tot in de puntjes te beheersen.

Hiervoor baseren ze zich op een gedetailleerd scenario dat uw bedrijf met ons vastlegt. Altijd met de nodige professionaliteit, vriendelijke aanpak en foutloze schrijfstijl in het Nederlands, Frans en Engels.

Eén platform, altijd beschikbaar

Bij Solutel beschikken we over Solucall, een speciaal geschreven software waarmee we al uw communicatiekanalen eenvoudig en snel kunnen beheren. Online, zoals social media en webmail, maar bijvoorbeeld ook telefonisch.

Bespaar tijd én kosten

We zijn elke weekdag van 8u tot 20u en elke zaterdagvoormiddag beschikbaar voor uw klanten. Wat social media beheer uitbesteden kost voor u? Alvast een stuk minder dan wanneer u iemand fulltime zou inzetten om uw klanten te woord te staan. Terwijl u in ruil wél de klok rond permanentie krijgt. Bovendien hoeft u zich nooit zorgen te maken over werknemers die in (ziekte)verlof gaan.

Social media beheer uitbesteden: wij denken ver vooruit

Tijden veranderen en de communicatie met uw klant evolueert aan een hoog tempo. In Solutel vindt u een partner die constant de vinger aan de pols houdt. Wij passen ons zeer snel aan de vraag vanuit de markt aan en kijken zelfs al verder vooruit.

Hoe kunnen we u helpen in dit verhaal? Laat het ons snel weten en we nemen even snel weer contact met u op.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024