23 juni 2019

Online afspraken: totale gemoedsrust voor 31 euro per maand

post-afbeelding
Maak dankzij een systeem met online afspraken tijd voor wat echt telt: uw patiënten.

De tijd dat patiënten zonder afspraak een praktijk binnenwandelden, ligt ver achter ons. Een afspraak inboeken, is vandaag de normale gang van zaken. Daar komt natuurlijk wel wat organisatie bij kijken. Tenzij u kiest voor een platform waarop u online uw afspraken beheert. Een win-winsituatie voor zowel u als uw patiënten.

1. Meer tijd voor wat écht telt

U weet dat we niet overdrijven als we zeggen dat u tijdens de gemiddelde consultatie een telefoontje of twee, drie binnenkrijgt. Zeker als u niemand in dienst hebt die uw afspraken beheert. Door te kiezen voor een online afsprakenbeheer beperkt u de telefoondruk tot een minimum. Zo hebt u tijd om zich volop te focussen op de patiënt die tegenover u zit.

2. Plug & Play

Om uw patiënten toegang te geven tot online afspraken hebt u enkel een digitale agenda nodig. Hebt u er al eentje? Perfect. Zo niet, dan stellen we u met plezier een uitstekend platform voor. Wij zetten alles in no time voor u op. U kan er meteen mee aan de slag.

3. Optimaal gebruiksgemak

Zowel u als uw patiënt zullen snel ondervinden hoe eenvoudig het is om een online afspraak vast te leggen of te beheren. Beide partijen kunnen op elk moment de consultatie bekijken, via desktop, laptop, smartphone of tablet. Deze online agenda kunnen we trouwens gemakkelijk koppelen aan uw EMD (elektronisch medisch dossier).

4. Tot 70% minder no shows

Een patiënt die een telefonische afspraak vergeet. Of die beslist om toch niet te komen, maar niet annuleert. Met een online agenda behoudt u op elk moment het overzicht. Een online afspraak gaat trouwens gepaard met een e-mail of sms-herinnering. Nederlandse studies wezen al uit dat het aantal zogenaamde no shows hierdoor terugvalt met maar liefst 70%. Een boost voor uw efficiëntie.

introlution

“Maar wat als het dringend is?”

Natuurlijk is het mogelijk dat er een zeer dringende oproep binnenkomt of dat uw agenda overvol zit. Onze ervaren medewerkers houden mee een oogje in het zeil en zorgen in nauw overleg voor een geschikte en vlotte afhandeling.

Online afspraken? Amper 31 euro per maand

Deze gemoedsrust komt bovendien aan een zeer schappelijke prijs. Voor 31 euro per maand krijgt u een performante online agenda met een eigen website – die u zelf naar wens vorm kan geven – samen met een domeinnaam. Oftewel de prijs van een half werkuurtje. Met andere woorden: dankzij de tijdswinst verdient u deze kost in sneltempo terug.

Bent u benieuwd hoe wij werken? Hoe onze mensen u meer tijd geven voor ùw mensen? Neem contact met ons op voor meer info en u hoort snel van ons terug.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024