14 maart 2024

Maddy: medewerkster in de kijker

post-afbeelding
De beller die Maddy aan de lijn krijgt, heeft nogal geluk!

Hij of zij treft namelijk een empathische, behulpzame stem aan de andere kant die er alles aan zal doen om zo goed mogelijk te helpen. Maddy wikt en weegt, beantwoordt en lost op alsof het haar tweede natuur is. Dat voelen we ook als collega’s: geen onduidelijkheid zal haar ontgaan, geen detail heeft ze gemist. Nieuwe Solutellers zal ze steeds op een opbouwende manier ondersteunen.

Ook in haar vrije tijd komt Maddy’s zorgzame aard naar boven. In haar huis is het een vrolijke bende waar kwispelende staarten, ondeugende poezensnuitjes en trippelde kippenpootjes de plak zwaaien. Bovendien maakt ze tijd voor de belangrijke mensen in haar leven, en leeft ze op als ze bij haar vrienden en familie kan zijn.

Maar vergis je niet: onder die zachtaardige bolster schuilt een stoere madam die voor zichzelf durft op te komen. Als Maddy niet aan het werk is of met haar (harige) vrienden aan het knuffelen is, kiest ze de vrijheid en kruipt ze op haar motor, klaar om zich te laten leiden naar waar de wind haar voert.

We zijn blij dat de wind Maddy ook al die jaren geleden naar Solutel heeft gebracht. We zouden haar niet meer willen missen!

Benieuwd welke knappe koppen nog deel uitmaken van ons tof team? Kijk dan snel op: Team

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024