25 oktober 2019

Loredana: medewerker telesecretariaat in de kijker

post-afbeelding
Luister! Dat Loredana een aanwinst is voor Solutel, was al snel duidelijk.

Luister! Dat Loredana een aanwinst is voor Solutel, was al snel duidelijk. Niet alleen werkt ze zich snel in de dossiers in, ze weet haar kennis ook als vanzelf om te zetten in een gedegen, vriendelijk gesprek. Lori is iemand die zich met een zwierige naturel door het leven beweegt.

Als jonge moeder van drie toffe kinderen verbaast ze haar collega’s met haar nooit aflatende energie. In het weekend organiseert ze gezellige gezinsuitjes, maakt ze tijd voor familie en vrienden, komt ze buiten, geniet ze van lekker eten en een goed glas wijn, ervaart ze de belangrijke momenten ten volle.

En toch lijkt het schijnbaar onmogelijke ritme haar niet te nekken: Loredana komt maandagochtend (en eigenlijk: elke ochtend) het kantoor met de grootste glimlach binnen en maakt tijd om naar de anderen hun verhalen te luisteren.

Clichés zijn er om bevestigd te worden. Loredana belichaamt de mantra ‘klein, maar fijn’ ten volle. Altijd oprecht, nooit slechtgezind, geïnteresseerd en begaan: ons Lori is een toppertje!

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024