10 maart 2022

Jennifer: medewerker telesecretariaat in de kijker

post-afbeelding
Heerlijk druk, maar steeds met volle goesting en goede moed.

Als een heuse wervelwind komt ze het kantoor binnengewaaid, die Jennifer van ons. Heerlijk druk, maar steeds met volle goesting en goede moed. Met dezelfde niet-aflatende energie en ontembare glimlach op haar gezicht neemt ze ook elke telefoon aan.  Snel, efficiënt en doelgericht behandelt ze de vraag van de beller.

Zodra de eerste zonnestralen zich aarzelend laten zien, begint Jennifer te dromen van verre reizen. Niets maakt haar gelukkiger dan nieuwe oorden te ontdekken, de wereld te zien, weg van huis te zijn. Dat doet ze in het fijne gezelschap van haar man en twee prachtige dochters, die gezegend zijn met hetzelfde enthousiasme en dezelfde ondernemende energie als hun moeder.

Jennifer houdt van leven rond zich en geniet bewust van het moois dat de dagen brengen. Niet knuffelen tijdens de pandemie was voor haar een kwelling. Jennifer op de rem, dat werkt niet. Wij genieten het meest van haar als ze ongegeneerd kan babbelen, lachen, dansen. We kunnen nu al niet wachten op dat veel te lang uitgestelde terrasje samen.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024