15 januari 2024

Een betere gezondheidszorg dankzij het medische telesecretariaat van Solutel

post-afbeelding
Dagelijks streven we naar een nog betere gezondheidszorg Dankzij het medische telesecretariaat van Solutel blijft het evenwel niet bij dromen. Onze diensten nemen je zoveel werk uit handen dat jouw praktijk zich volledig kan focussen op de medische kant van het verhaal.

Hoe het in zijn werk gaat en wat zijn de voordelen? We praten je graag bij.

 

In de medische wereld is tijd essentieel. Die tijd schenkt het telesecretariaat van Solutel je . Wij nemen immers op een professionele en klantvriendelijke manier de telefoontjes van je patiënten aan. We handelen als van naald tot draad af zodoende verdwijnt de overbelasting aan jouw kant en die van de patiënten.

 

Dankzij het telesecretariaat van Solutel wordt elke inkomende oproep behandeld. Een patiënt zal dit zich dus gehoord voelen en zal correct worden doorverwezen. Voor jouw praktijk gaat er geen tijd verloren aan overbodige telefoontjes. Zo blijft er voor jou meer tijd over voor een spreekuur of huisbezoek. .

 

Onze medische diensten worden afgestemd op jouw noden. Jij bepaalt wanneer er wordt doorgeschakeld van ons telesecretariaat naar jouw praktijk. Natuurlijk maken we ook afspraken over noodgevallen. Ook handig: afspraken worden beheerd in jouw online agenda. Aanpassen is dus niet nodig. Onze diensten zijn daarnaast goedkoper dan zelf een fulltime medewerker aan te stellen.

Contacteer ons voor meer info.

 

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024