15 april 2024

De Kunst van Het Leveren van Uitzonderlijke Customer Experiences met Solutel

post-afbeelding
Solutel, telesecretariaat en omnichannel contactcenter met uitzonderlijke customer experiences Je bent op zoek naar een telesecretariaat en omnichannel contactcenter. Dan hebben we goed nieuws voor je, Solutel is voor jou de oplossing. Solutel levert immers uitzonderlijke customer experiences.

Hoe? We praten je graag bij.

 

Solutel neemt je werk uit handen en wordt de verbindingspersoon tussen jouw bedrijf en je klanten zowel telefonisch als online. We luisteren echt naar wat je klant nodig heeft en koppelen dit op een professionele manier door aan jouw bedrijf. Elke vraag handelen we volledig en secuur af.

 

Warmte
Solutel bemant de gewenste communicatielijnen binnen jouw bedrijf. We verliezen niemand uit het oog. Zo weet iedereen waaraan hij toe is. Dat 24 uur per dag, zeven dagen op zeven het hele jaar door. Niemand blijf nog in de kou staan, want elke vraag beantwoorden we op een warme manier. 

 

Mee met de tijd
De wereld staat niet stil. 25 jaar geleden communiceerden we nog met een gele briefkaart en een vaste telefoon. Tegenwoordig leven we in het digitale tijdperk met mailverkeer, WhatsApp-berichten, chatcommunicatie, … De verschillende manieren van communiceren hebben elk hun eigen uitdagingen/spelregels/verwachtingen. De gepassioneerde vakmensen van Solutel weten hoe ze allemaal werken en kunnen daardoor jouw cliënteel perfect op zijn wenken bedienen.

 

Vertrouwen
Met nieuwe ontwikkelingen is Solutel altijd mee doordat ons personeel zich voortdurend bijschoolt. Je kan dus met een gerust hart jouw cliënteel aan Solutel toevertrouwen. Wij zijn het luisterend voor voor jouw bedrijf en klantrelaties.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024