19 september 2022

Bayram: medewerker telesecretariaat in de kijker

post-afbeelding
Alsof het licht aangaat, de discomuziek vanzelf start en iedereen spontaan begint te neuriën. Dat is hoe het voelt wanneer Bayram ’s morgens de deur van het kantoor opent.

Met een ongeëvenaarde drive werkt hij de ene telefoon na de andere af. Hij boekt afspraken, luistert, legt uit, regelt en plant aan een pittig tempo; maar nooit gehaast, en met een smiling voice die probleemloos de reis naar de beller overleeft.

De collega’s genieten mee van zijn aanwezigheid, maar niet alleen omdat hij zo een harde werker is. Bayram is oprecht en compromisloos; gul met aandacht, zang en fun. In het weekend volgt de ontlading als Bayram met zijn haar in de perfecte plooi het feestgedruis opzoekt. Als de muren konden praten …

Wie de kans krijgt om Bayram nog beter te leren, ontdekt onder zijn brede glimlach bovendien iemand die zijn familie boven alles stelt, een warme man die zorgt en onderhoudt. Iemand op wie je kunt bouwen, die je kunt vertrouwen. Een man die wij dag in, dag uit met het allergrootste plezier weer zien binnenwandelen!

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024