03 oktober 2024

Solutel, een telesecretariaat waar jij en je gegevens in veilige handen zijn

post-afbeelding
Voor Solutel is het niet alleen belangrijk dat iedereen zich betrokken, gehoord en geholpen voelt, maar men er ook op kan vertrouwen dat er vakkundig met alle gegevens van alle betrokken partijen binnen het wetgevend kader wordt omgegaan.

Het telesecretariaat van Solutel staat 24 uur op 24 uur, dag in, dag uit voor jou en jouw klanten of patiënten klaar. Voor Solutel is het niet alleen belangrijk dat iedereen zich betrokken, gehoord en geholpen voelt, maar men er ook op kan vertrouwen dat er vakkundig met alle gegevens van alle betrokken partijen binnen het wetgevend kader wordt omgegaan. Hoe gaat Solutel om privacy en de veiligheid gegevens? We leggen het je uit.

De laatste jaren hoorde je vast en zeker al een paar keer de afkorting GDPR vallen. Dat staat General Data Protection Regulation. In het Nederlands spreken we over de Algemene Verordening Gegevensbescherming, kortweg AVG. Het doel van deze Europese wetgeving is om binnen de EU persoonlijke gegevens te beschermen in een samenleving waar er sprake is van almaar meer technologie en digitalisering. In deze wereld is het belangrijk om met (persoons)gegevens om te gaan. Het teelsecretariaat van Solutel garandeert jouw bedrijf en jouw klanten of patiënten dat alle (persoonlijke) gegevens op een correcte manier en binnen de opgelegde wetgeving worden behandeld. Ook wordt onze data op Belgische servers gehost en is deze beveiligd met Multi-Factor-Authenticatie.

In de privacyverklaring van Solutel staat er duidelijk beschreven voor welke doeleinden we de persoonsgegevens verwerken. We melden ook met wie ze delen en hoe Solutel alle persoonsgegevens beschermt. Persoonsgegevens worden enkel bewaard binnen een wettelijk termijn en worden enkel intern verwerkt. Ze worden nooit doorgegeven aan derde partijen op uitzondering van degene die de wet voorschrijft. Heeft u er vragen, klachten op opmerkingen over? Dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Bij het telesecretariaat van Solutel heb je ook heel wat rechten:

  • Recht op informatie
  • Recht op inzage en rectificatie
  • Recht op bezwaar tegen verwerking
  • Recht op beperking van de verwerking:
  • Recht op verwijdering:
  • Recht op gegevensoverdraagbaarheid
  • Recht op intrekking van toestemming


Tot slot nog dit, Solutel beschikt over een gegevensbeschermingscontactpunt. Hier kun je terecht met al je vragen of verzoeken gerelateerd aan onze privacyverklaring of (de verwerking van) de persoonsgegevens. Voor vragen, verzoeken of klachten, of om je rechten uit te oefenen zoals beschreven in deze privacyverklaring, kun je contact met ons opnemen via e-mail op winand@solutel.be.

Meer weten over onze diensten? Contacteer ons op 0800 206 06 of maak een afspraak.
BE 0890 051 709
© Solutel 2024