Telesecretariaat voor tandartsen: professionele opvolging van dag- tot wachtdienst

Bij Solutel kunnen we een brede expertise voorleggen als telesecretariaat voor tandartsen. Sinds 1 januari 2020 zijn we bovendien de exclusieve partner voor het behandelen van wachtdienstoproepen over heel Vlaanderen. 

Als tandarts bent u niet altijd in de mogelijkheid om uw oproepen en afspraken consequent op te volgen. Zeker niet wanneer u als enige in de praktijk staat. Bij Solutel staat een warm en professioneel team klaar om uw klanten te begeleiden en uw planning te optimaliseren.

+100 samenwerkingen

Momenteel werkt Solutel samen met meer dan honderd tandartspraktijken over heel het land. Sinds januari 2020 bemannen we ook de wachtdienst voor het VVT en VBT.

Vanaf 139 euro

Iedere samenwerking met ons telesecretariaat voor tandartsen verloopt bovendien op maat. In ruil voor uw investering – ons startbedrag bedraagt 139 euro per maand – ontvangt u een dienstverlening gelijk aan die van een 1,5 fulltimer. Een enorme besparing op maand- en jaarbasis, met een maximum aan permanentie.

Tussen 7u30 en 20u zit er namelijk altijd iemand van ons klaar om uw patiënten te woord te staan en verder te helpen. Zelfs op zaterdagvoormiddag.

Geen onverwachte ziekteverloven of onderbemanning tijdens vakantieperiodes. Permanentie zonder kopzorgen. Wilt u toch even overnemen? Met een simpele druk op de knop onderbreekt u de doorschakeling.

Tussen 7u30 en 20u zit er namelijk altijd iemand van ons klaar om uw patiënten te woord te staan en verder te helpen. Zelfs op zaterdagvoormiddag.

Koppeling met online agenda en patiëntendossiers

Bovendien is het perfect mogelijk om uw telefoonbeantwoording te koppelen met de agenda in uw EMD, zoals Care Connect Dental, Dentadmin, Titanium… dankzij een eenvoudige synchronisatie met een online agenda. U blijft dus gewoon in uw vertrouwde agenda verderwerken.

Leer ons telesecretariaat voor tandartsen kennen

Dat we met zoveel tandartspraktijken samenwerken, is geen toeval. Wij leren elke gevoeligheid kennen die komt kijken bij de communicatie tussen u en uw patiënten. Dat begint natuurlijk bij een uitgebreide kennismaking. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Contacteer ons via ons online formulier of op het nummer 0800 206 06.

© SOLUTEL 2020 - Privacy policy - Cookie policy